designoverlay: show | hide | 30% | 60% | 90%
Saskia Klomps

Bestuurslid | Saskia Klomps (1974) heeft ruime ervaring opgedaan binnen het onderwijs. Na haar studie Taal- en Cultuur in Tilburg begon zij als taaldocent met  het implementeren van taalbeleid bij een ROC. Daarna maakte ze de overstap naar uitgeverij Malmberg als ontwikkelaar van (multimediaal) lesmateriaal. In 2004 trad Saskia in dienst bij de CED-Groep en deed brede kennis en ervaring op als ontwikkelaar en onderwijsadviseur. Vier jaar werkte zij met plezier mee aan de ontwikkeling van Nieuwsbegrip Begrijpend Lezen. Na zes jaar besloot Saskia de uitdaging als Productmanager aan te gaan bij ITpreneurs. Daar kreeg zij ruimte om nieuwe producten in de markt te zetten. Het ondernemerschap  begon steeds meer te kriebelen. Daarom maakte Saskia in 2011 de overstap naar zelfstandig ondernemer.

Als freelancer/ondernemer sluit Saskia met haar producten en diensten aan bij de kennis, vaardigheden en houdingsaspecten die leerders in de 21e eeuw nodig hebben. Tevens is zij projectleider Lot’s Foundation, waar Herman van Veen medeoprichter van is: www.lotsfoundation.com en is zij voorzitter van het Herman van Veen Artscenter Fonds.

Samen met collega freelancer Isabelle de Ridder richtte Saskia het bedrijf Educatieve Concepten op, voor het ontwikkelen van materialen in opdracht en in eigen beheer.